HRflow - Roulette (Official Audio) letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: HRflow - Roulette (Official Audio)

HRflow - Roulette (Official Audio) - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a HRflow - Roulette (Official Audio) videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A HRflow - Roulette (Official Audio) letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Instagram:: @hegyiroli #HRflow http://instagram.com/hegyiroli Facebook: http://facebook.com/HRtheflow Elérhetőség, booking: Müller Emese / tel.: +36 30 6196962 hrflowtour@gmail.com Szöveg: HRflow Producer/Mix/Master: King BJ http://www.thekingbj.com Photo: Rádli Bence https://www.instagram.com/benceradli/ Iratkozz fel a csatornára! Dalszöveg: Tarts velem, vagy engedj el minden jó lesz majd egyszer Én nem fogok küzdeni érted már nem akarom látni, hogy neked ez fáj de bárhogy alakuljon, menni muszáj Mi ketten voltunk egy, közösek voltak a tervek Megfogadtuk azt, hogy kitartunk egymás mellett Most nélküled nehezen megy nem értem, hogy miért kell ez és engem nem vigasztal meg hogy majd valahogy lesz Tegnap vártalak még Ma meg mindent hátra hagynék mert ez neked csak egy játék Tarts velem vagy engedj el Döntened kell De nem, nem, nem lesz több közhely mert tudom csak játszol a szívemmel (2x) Reggel hozzám érsz de este meg hozzá mész Nekem nem kell ezek után baby az, hogy a szemembe nézz Elenged a kéz, de mégis várlak még tudom persze, hogy játék az egész Minden éjszaka honvágy de te se maradtál egyedül, a spanjaim mondták Tudod a taps az emberektől nem a boldogság Tegnap vártalak még Ma meg mindent hátra hagynék mert ez neked csak egy játék Tarts velem vagy engedj el Döntened kell De nem, nem, nem lesz több közhely mert tudom csak játszol a szívemmel (2x)