Capuccino - Trópusi éjszakák 2015 (Official audio) letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Capuccino - Trópusi éjszakák 2015 (Official audio)

Capuccino - Trópusi éjszakák 2015 (Official audio) - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Capuccino - Trópusi éjszakák 2015 (Official audio) videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Capuccino - Trópusi éjszakák 2015 (Official audio) letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Capuccino - Trópusi éjszakák 2015 (Official audio) Dalszerző: Varga György Szövegíró: Varga György & Juhász Péter Ének, vokál: Juhász Péter & Varga György Hangszerelés/keverés/master/türelem/kita­rtás/pozitív hozzáállás: Svertsits Tamás Az énekfelvételek a Domby Bertalan Home Stúdióban készültek. Hangmérnök: Domby Bertalan Kapcsolat: https://www.facebook.com/pages/Capucc... Twitter:https://twitter.com/capuccinomusic1 Soundcloud: https://soundcloud.com/juh-sz-p-ter-8 Email: capuccinomusic@gmail.com Fellépésszervezés: Támis Norbert 0630/6314-014 tamisnorbert@gmail.com Capuccino - Trópusi éjszakák Verse 1: Ha itt a nyár, úgy pezseg a vérem, egy őrült jó buli kéne már. Megyek az utcán, a lányokat nézem, Ha mosolyognak, aggódni kár. Gyere, vár az éj, a parton party kéj, Hűsít a tenger, ha beindul a láz. Ez egy tuti hely, ringat déli szél, Itt mindent szabad, de mindenki lát. Refrén: Trópusi éjszakák, trópusi dallamok, A ritmus körbejár, hajnalig táncolunk. Na gyere rázzad, hogy lássam, átölel a fény, Pezsgő és buli az élet. Édes illatok, szállnak, hadd vigye a szél, Hajnalig nyomjuk ha kéred. Verse 2: Pálmafák idelennt, csillagok odafennt, Tedd fel a kezed hogyha tetszik a buli Megáll itt az idő, simogat mint egy nő, A pillanat ami örökké tart. Kiabálj! A ritmus húz! Semmi se zavarjon, míg a zene szól. Gyere még, a koktél-jég, Ami most kell neked, induljon a show. Rap: Érezd a ritmust, hadd szóljon, Itt a nyár meg a dallam a vízparton. Tudom csak erre vártál, nyomjad hát, Nekem padlón a gáz, te meg tátod a szád? Süt le a Hold, de a kezemben koktél, Csobbanok egyet, mielőtt szó ér. Lazuljunk együtt, party a vízben, Mindenki beszáll, ne maradj tétlen. Rázzad jobbra, rázzad balra, Hidd el ha mondom, mulatni kell ma. Minden kis titok életre kel, Hogyha lehull a ruha, ez legyen a jel. Tombol a nyár, én megadom magam, Pörögj fel velem ha hallod a szavam. Italok, lányok, szikrázó fények, Így bulizom én, amíg csak élek.