10 Elképesztő sebességrekord: Földön, vízen levegőben letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: 10 Elképesztő sebességrekord: Földön, vízen levegőben

10 Elképesztő sebességrekord: Földön, vízen levegőben - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a 10 Elképesztő sebességrekord: Földön, vízen levegőben videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A 10 Elképesztő sebességrekord: Földön, vízen levegőben letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Lássuk mik azok, amik mellett a Halálos Iramban sorozat autói egy csapat alvó lajhárhoz hasonlítanak. Ma elhoztam nektek a 10 leggyorsabb ember alkotta járművet földön, vízen, levegőben. 1:14 #10 - Szárazföld A kategória győztese a két gázturbinás sugárhajtóművel felszerelt, brit tervezésű ThrustSSC. A pályán mindkét irányba sikerült átlépnie a hangsebességet, amivel szintén első volt. 2:24 #9 - Közút Adott egyrészt a híres Bugatti Veyron 16.4. Pontosabban annak Super Sport verziója, de 2017-ben aztán jött a svéd Koenigsegg Agera RS, ami jelenleg a Guiness megerősítésére vár. 3:36 #8 - Két keréken Ha már az autókról beszéltünk illik szót ejteni a kétkerekűekről is. 2015-ben jött ki a Kawasaki Ninja H2R ami a sima H2 versenypályára szánt változata és ez elvileg képes a 400 km/h elérésére. 4:24 #7 - Víz A legnagyobb vízi jármű által elért sebesség 511 km/h ami talán nem tűnik brutálisan soknak, de egy fa motorcsónakkal értek el 1978-ban. 5:08 #6 – Sín A rakétaszán egy rakétameghajtású sínen mozgó berendezés, amit főleg a hidegháború alatt használtak mindenféle gyorsulási kísérletekhez. A Super Roadrunner névre keresztelt rakétaszán 10 326 km/h-ra gyorsult fel. 6:06 #5 – Emberrel levegőben Ez a legrégebbi az összes listában szereplő csúcs közül. Az X-15 egy rakétameghajtású amerikai kísérleti repülőgép volt, amit mindig egy B-52-es bombázóról indítottak el. 6:52 #4 – Levegőben máshogy Rekord szempontból külön kategóriát képez a rakétameghajtású repülőtől a leggyorsabb gázturbinás sugárhajtóművel felszerelt gép, ami az SR-71 Blackbird. 7:53 #3 – Ember nélkül levegőben A légkörben mozgó repülőgépek leggyorsabbika az ember nélküli HTV2 is egy kísérleti gép volt. A kis nyílhegy formájú repülőt rakétáról indították és 2010-ben átlépték vele a hangsebesség 20-szorosát. 8:37 #2 – Űrhajó emberrel A földhöz képest legnagyobb sebességet valaha elért emberek az Apollo 10 legénysége voltak. 1969-es űrrepülésük során 39 897 km/h-val haladtak miközben jöttek vissza Holdról. 9:23 #1 – A legesleggyorsabb A legnagyobb sebességet valaha elért ember által alkotott szerkezet a Helios 2-es űrszonda, amit 1976-ban küldtek fel a naprendszer kutatására. Az ő értékét a naphoz viszonyítjuk, ami mellett elhaladva felfoghatatlan 252 792 km/h-s sebességet ért el. Tízes lista Facebook: https://www.facebook.com/tizeslista/ Intro zene: Bensound Funky element Tartalom alatti zene: http://www.orangefreesounds.com/electropop-eighties-music/ Outro zene: Cold Funk - Funkorama by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...)