A sátánimádat következményei szemmel láthatóak az ember életében letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: A sátánimádat következményei szemmel láthatóak az ember életében

A sátánimádat következményei szemmel láthatóak az ember életében - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a A sátánimádat következményei szemmel láthatóak az ember életében videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A A sátánimádat következményei szemmel láthatóak az ember életében letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: "Jak 1:22 - 1:27 22 Az igének pedig cselekvői legyetek ne pedig csak hallgatói, becsapva magatokat. 23 Mert ha valaki hallgatója az igének, de nem cselekvője, az ilyen hasonló ahhoz az emberhez, aki a tükörben megnézi természet szerinti ábrázatát, 24 majd miután megnézte magát, és elment, azonnal elfelejti, hogy milyen volt. 25 De aki belenéz a szabadság tökéletes törvényébe, és megmarad mellette, és nem feledékeny hallgató, hanem tevékeny cselekvő, az boldog lesz tetteiben. 26 Ha valaki istenfélőnek tartja magát, de nem fékezi meg a nyelvét, hanem megcsalja a maga szívét, annak istentisztelete hiábavaló. 27 A tiszta és szeplő nélküli istenfélelem Isten és az Atya előtt ez: meglátogatni az árvákat és özvegyeket nyomorúságukban és szeplőtelenül megőrizni magunkat e világtól." Az embert Isten teremtette, és csak őfelé lenne szabad fordulnunk, csak őt lenne szabad tisztelnünk, szeretnünk, szolgálnunk. Mégis az ördög rá tudott venni bennünket, hogy őt imádjuk. Tette és teszi ezt folyamatosan minden nap hazugsággal, provokációval, édesgetéssel, és leginkább HIPNÓZISSAL. Az embereket elhiteti hamis tanaival, és rongybabaként irányítja a meghipnotizált embereket, beindít bizonyos neurológiai, biokémiai folyamatokat, ami öröm érzést, extázist, lebegést, megkönnyebbülést ad nekik. Egyre nehezebbé válik visszatérni a rideg valóságba, és egyre inkább olyanok lesznek, mint a drogosok, alkoholisták. Mert ezek a módszerek, amiket tanítanak, úgy működnek, mint a kábítószer. Semmi közük a lélekhez, ez még mindig a test! Semmi köze Istenhez! Shri Mataji Nirmala Devi pontosan azt tanította, mint Blavatsky és társai: az ősi kígyó/kundalini maga a szent lélek, és bennünk lakik! Mindez hazugság, ne imádjuk a testet, a bálványokat, a világ magaslatait, ne dicsőítsünk mást, csak Istent! sátán sátrában nagy a hangzavar, a fecsegés, a közönségesség, a testi öröm hajszolás, a megnyugvás, a hazugság, a zsivaj, a dervistáncok, a kántálások, a mantrázás, az extázis, a képmutatás, a külsőségek. A nyugalom még nem jött el! Ne vegyük el a tál lencsét, mint Ézsau! Meneküljünk sátán gyülekezetéből!