Bánsági Ildikó nem bánná, ha már a való életben is nagymama lenne - tv2.hu/mokka letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Bánsági Ildikó nem bánná, ha már a való életben is nagymama lenne - tv2.hu/mokka

Bánsági Ildikó nem bánná, ha már a való életben is nagymama lenne - tv2.hu/mokka - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Bánsági Ildikó nem bánná, ha már a való életben is nagymama lenne - tv2.hu/mokka videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Bánsági Ildikó nem bánná, ha már a való életben is nagymama lenne - tv2.hu/mokka letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: December 2-án 21.30-kor kezdődik a Korhatáros szerelem a TV2 műsorán, a sorozatról a Mokkában Bánsági Ildikó, Hajdu Veronika, Kovács Korinna és Mayer Marcell meséltek. Kovács Patrícia sorozatbeli lányai elárulták, hogy miben hasonlítanak az általuk játszott karakterre és mi az, amiben nem. Bánsági Ildikóról kiderült, hogy örülne annak, ha már a valóságban is nagymama lehetne, és néhány kulisszatitkot is megosztott a forgatásról.