Vonatok Budapest-Nyugati pályaudvaron 3 / Trains in Budapest-West railway station 3 letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Vonatok Budapest-Nyugati pályaudvaron 3 / Trains in Budapest-West railway station 3

Vonatok Budapest-Nyugati pályaudvaron 3 / Trains in Budapest-West railway station 3 - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Vonatok Budapest-Nyugati pályaudvaron 3 / Trains in Budapest-West railway station 3 videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Vonatok Budapest-Nyugati pályaudvaron 3 / Trains in Budapest-West railway station 3 letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Elérkeztünk újra a kedvenc helyszínemhez, Budapest-Nyugati pályaudvar. A felvételek április 22-én, 23-án, készültek. Ezeken a napokon egyes vonatok módosított menetrend szerint a Keleti pályaudvar helyett a Nyugati pályaudvarra érkeztek illetve onnan is indultak. 1.Személyvonat érkezik Ócsa felől. H-Start Desiro 426 031 1.Passenger train is arriving from Ócsa. 2.Zónázó vonat indul Szobra. H-start Traxx 480 013 2.Accelerated passenger train goes to Szob. 3.Gyorsvonat érkezik Békéscsabáról. H-Start Szili 431 135 3.Fast train is arriving from Békéscsaba. 4.Slovan EuroCity indul Prága főpályaudvarra. ŽSSK Gorilla 350 020-4 4.Slovan EuroCity goes to Praha hlavní nádraží. 5.Transsylvani InterCity érkezik Brassóból. CFR Delfin 477 880-5 5.Transsylvania InterCity is arriving from Brașov. 6.Ister InterCity indul Bukarest-Északi pályaudvarra. H-Start Szili 431 135 6.Ister InterCity goes to București-Nord. 7.Petrov Eurocity indul Brnói főpályaudvarra. ČD Škoda 380 006-7 7.Petrov EuroCity goes to Brno hlavní nádraží.