Zebra birth & Wild Dog interaction letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Zebra birth & Wild Dog interaction

Zebra birth & Wild Dog interaction - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Zebra birth & Wild Dog interaction videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Zebra birth & Wild Dog interaction letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: We witnessed an amazing moment here in the Moremi Game Reserve- Botswana one morning in Sept 2009 of mum giving birth with the foal kicking and being dragged along the African plains! @ 2.22 mins into the video it's "Happy birthday" time! The little foal was up and walking in just over 5 mins. We became a little concerned when the now two started to move in the direction of a pack of 10 Wild Dogs, however mum is able to drop the after birth at the most opportune time and the last minute or so of this video, you can see the WD pack scrapping over the spoils of the placenta! We saw mum & foal a few times over the next week and both were doing very well. A very memorable and unforgettable experience. (Apologies for the lack of audio in the first half of this video.)