Team Fortress2 Hogyan szerezzünk ingyen sapkákat,fegyvereket 5 perc alatt! letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Team Fortress2 Hogyan szerezzünk ingyen sapkákat,fegyvereket 5 perc alatt!

Team Fortress2 Hogyan szerezzünk ingyen sapkákat,fegyvereket 5 perc alatt! - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Team Fortress2 Hogyan szerezzünk ingyen sapkákat,fegyvereket 5 perc alatt! videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Team Fortress2 Hogyan szerezzünk ingyen sapkákat,fegyvereket 5 perc alatt! letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Sziasztok ma egy Achievment hackal készültem nektek! Szerintem senki nem szeret heteket hónapokat időzni azzal, hogy az achievmenteket megcsinállja! Így én kerestem egy szervert ahol ezeket az achievmenteket 1 paranccsal lekérhetitek! A szerver IP-je: 104.255.67.178:27017 A parancs: !givemeall A halloweenes parancs: !halloween2014 Ez a dolog teljesen legális! Nem kell semmiféle segédprogramot használnotok! Remélem tudtam segíteni ha igen Likeolj, ha szeretnél ehhez hasonló praktikákat videókat látni iratkozz fel! :))