Gryllus Vilmos: Szúrós gombóc (gyerekdal) letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Gryllus Vilmos: Szúrós gombóc (gyerekdal)

Gryllus Vilmos: Szúrós gombóc (gyerekdal) - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Gryllus Vilmos: Szúrós gombóc (gyerekdal) videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Gryllus Vilmos: Szúrós gombóc (gyerekdal) letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Süni zörög a bokrok alján - Gryllus Vilmos: Dalok 2. című lemezéről (óvodásoknak és kisiskolásoknak) Saját versét megzenésítette: Gryllus Vilmos énekelnek: Gryllus Vilmos, Gryllus Ábris, a Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskola és a Bárdos Lajos Általános Iskola másodikosai, Badacsonyi Orsolya, Bíró Fanni, Csák Gergő, Gyulai Anna, Katona Bálint, Könczöl Fanni, Landler Anett, Magyar Renáta, Sándor Viki, Szegi Dóri zenélnek: Gryllus Vilmos (gitár, cselló, mandola, csarango, ritmushangszerek), Sárközy Gergely (viola da gamba, mandolin, pszaltérium, szöghegedű, zergekürt, szintetizátor, ritmushangszerek), Gryllus Dániel (furulyák, pánsíp, klarinét, görbekürt), Ferenczi György (szájharmónika) Szúrós gombóc jár a kertben, szusszan, pöffen minden percben. Bokrok alját nézi sorra, buzgón szaglász nedves orra. Hátán kócos a sok tüske, megfésülné, de nincs tükre. Nem nyúl hozzá, így is jó! Úgy hívják, hogy sündisznó.