Antall József titkos tájékoztatója halálos betegségéről letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Antall József titkos tájékoztatója halálos betegségéről

Antall József titkos tájékoztatója halálos betegségéről - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Antall József titkos tájékoztatója halálos betegségéről videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Antall József titkos tájékoztatója halálos betegségéről letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Ez a videó Kónya Imre „…és az ünnep mindig elmarad?” című könyvének videó melléklete. http://konyaimre.hu A miniszterelnök 1993. július 22-én betegsége lefolyásáról és akkori egészségi állapotáról zárt körben bizalmasan tájékoztatta az MDF és a kormány egyes vezetőit, hogy ennek ismeretében döntsenek további támogatásuk felől. Az erről készült feljegyzést – orvosainak írt leveleiből vett részletekkel együtt – Kónya Imre ismertette 2013. decemberében, Antall József halálának 20. évfordulójára rendezett megemlékezésen.