Obstbaum richtig schneiden - Obstbaumschnitt, Pflegeschnitt 10- bis 15-jähriger Baum letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Obstbaum richtig schneiden - Obstbaumschnitt, Pflegeschnitt 10- bis 15-jähriger Baum

Obstbaum richtig schneiden - Obstbaumschnitt, Pflegeschnitt 10- bis 15-jähriger Baum - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Obstbaum richtig schneiden - Obstbaumschnitt, Pflegeschnitt 10- bis 15-jähriger Baum videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Obstbaum richtig schneiden - Obstbaumschnitt, Pflegeschnitt 10- bis 15-jähriger Baum letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Wir zeigen hier den Pflegeschnitt von 10- bis 15-jährigen Obstbäumen. Bereitgestellt von der Initiative "Rettet die Streuobstwiesen" Zweckverband Naturpark Südeifel Auf Omesen 2 54666 Irrel www.naturpark-suedeifel.de Naturpark Nordeifel e.V. Teilgebiet Rheinland-Pfalz Tiergartenstr. 70 54595 Prüm www.naturpark-eifel.de Redaktion: Anne Stollenwerk (Naturpark Nordeifel e.V.) Daniela Torgau (Zweckverband Naturpark Südeifel) Dr. Jürgen Lorenz (Dienstleistungszentrum Ländlicher Raum Rheinpfalz) Jürgen Schmidt (Dienstleistungszentrum Ländlicher Raum Rheinpfalz) Ludwig Simon (Landesamt für Umweltschutz, Wasserwirtschaft und Gewerbeaufsicht) Philipp Goßler (Landeskoordinator der LEADER Streuobstinitiative)