Az Ultra Ösztön visszatér! I Heti Dragon Ball Super letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Az Ultra Ösztön visszatér! I Heti Dragon Ball Super

Az Ultra Ösztön visszatér! I Heti Dragon Ball Super - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Az Ultra Ösztön visszatér! I Heti Dragon Ball Super videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Az Ultra Ösztön visszatér! I Heti Dragon Ball Super letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Találjátok meg, mikor mondtam kétszer is Kefla helyett Caulifla? XD Plusz poén, hogy 114 részt említettem. Úgy látszik, tényleg nem akarom, hogy egyhamar vége legyen a sorozatnak. :D Kefla padlóra küldte a Vörös Formát, majd az SSJ1-es szintjével mérkőzött meg a Kék Super Saiya-jin Gokuval. Vegeta ugyan nem rettent meg az erők elszabadulásától, de Toppo ölelésével már nem bírt el. A Kaiokennel fokozott Kék Forma egy idegi egyenlő félként harcol Keflvával, ám egy óvatlan pillanatban Goku veresék közeli állapotba kerül. A nagy fordulat után azonban visszatér az Ultra Ösztön. ;) Moshi-Moshi Facebook: http://tinyurl.hu/AEdL/ Toymakermoshi Instagram: http://tinyurl.hu/0vzb/ Toymakermoshi Twitter: http://tinyurl.hu/ZvCb/ Csoport Ajánló: Dragon Ball Z/GT/Super (Magyarország): https://goo.gl/oXP5jE Dragon Ball Magyarország: https://goo.gl/daVdWG All media in this video is used for the purpose of review & commentary under the terms of fair use. All footage, music & images used belong their respective copyright holder.