Klónok háborúja (2003-as változat) 21. rész - 25. rész letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Klónok háborúja (2003-as változat) 21. rész - 25. rész

Klónok háborúja (2003-as változat) 21. rész - 25. rész - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Klónok háborúja (2003-as változat) 21. rész - 25. rész videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Klónok háborúja (2003-as változat) 21. rész - 25. rész letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: A 25 epizódot tartalmazó Genndy Tartakovsky által rendezett Star Wars: Klónok háborúja utolsó 5 db része. Itt történik meg Anakin jedi lovaggá ütése többek között. Ezek már nem 5 perc hosszú részek és a dialógusokra is több hangsúlyt fektettek, mint a korábbiakban, ahol mintha a klónok süketnémák lennének, hogy állandóan csak mutogattak és a nézőnek fogalma sincs arról, ami perceken át történik :D Az utolsó részekben pedig igyekezték a történetet úgy formálni, hogy pont ott fejeződjön be, ahol A sith-ek bosszúja film elkezdődne. Amúgy ez a széria nem tartozik a Disney-s Star Wars Kánonba (a 2008-as animált klónok háborújával ellentétben)