[HD] Személykocsik: Bpmz - a felújított CAF letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: [HD] Személykocsik: Bpmz - a felújított CAF

[HD] Személykocsik: Bpmz - a felújított CAF - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a [HD] Személykocsik: Bpmz - a felújított CAF videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A [HD] Személykocsik: Bpmz - a felújított CAF letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: A Személykocsik mai részében ismét a nemzetközi kocsiké a szó. Bizonyára sokan észrevették, hogy a közelmúltban sok kocsi új külsőt, tetszetős belsőt kapott. Így van ez a nemzetközi kocsiknál is. Ahogy a nemzetközi közlekedés változik, úgy alakul, igazodik hozzá a forma, a felszereltség. Az IC+ Bpmz után lássuk egy újabb ékes példáját a magyar személykocsigyártásnak. A CAF sorozat egyik felújított tagját, a Bpmz 61 55 20-91 116-0 pályaszámú negyedik generációs InterCity kocsiját mutatom be. Ha kíváncsi vagy, mik az elvárások a jövő nemzetközi forgalmú vasúti kocsijaival kapcsolatban, emellett pedig mennyire lehet korszerű és kényelmes hazánk saját gyártású kocsija, nézd meg a videót. Jó szórakozást! A videó 2017. 06. 13-án készült.