Gryllus Vilmos: Kutyát kérek! (gyerekdal) letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Gryllus Vilmos: Kutyát kérek! (gyerekdal)

Gryllus Vilmos: Kutyát kérek! (gyerekdal) - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Gryllus Vilmos: Kutyát kérek! (gyerekdal) videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Gryllus Vilmos: Kutyát kérek! (gyerekdal) letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Legalább egyszer mindenki szeretne egy hű társat, egy kis kutyát - Gryllus Vilmos: Dalok 2. című lemezéről (óvodásoknak és kisiskolásoknak) Saját versét megzenésítette: Gryllus Vilmos énekelnek: Gryllus Vilmos, Gryllus Ábris, a Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskola és a Bárdos Lajos Általános Iskola másodikosai, Badacsonyi Orsolya, Bíró Fanni, Csák Gergő, Gyulai Anna, Katona Bálint, Könczöl Fanni, Landler Anett, Magyar Renáta, Sándor Viki, Szegi Dóri zenélnek: Gryllus Vilmos (gitár, cselló, mandola, csarango, ritmushangszerek), Sárközy Gergely (viola da gamba, mandolin, pszaltérium, szöghegedű, zergekürt, szintetizátor, ritmushangszerek), Gryllus Dániel (furulyák, pánsíp, klarinét, görbekürt), Ferenczi György (szájharmónika) Kutyát kérek, kiskutyát! Okosat és nem butát! Lehet kis vagy nagy fülű, hosszúkás vagy gömbölyű. Lehet rajta bármi jel. Lehet tacskó, spániel. Kutyát kérek, kiskutyát! Okosat és nem butát! Aki hozzám hű marad, nekem mindig szót fogad: Tedd le! Hozd el! Fekszik! Ül! Sose lennék egyedül.