Herceg Dávid - Szerelem, szerelem - Official Music Video HD [2013] letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Herceg Dávid - Szerelem, szerelem - Official Music Video HD [2013]

Herceg Dávid - Szerelem, szerelem - Official Music Video HD [2013] - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Herceg Dávid - Szerelem, szerelem - Official Music Video HD [2013] videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Herceg Dávid - Szerelem, szerelem - Official Music Video HD [2013] letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: © 2013 HERCEG DÁVID - Szerelem, szerelem - OFFICIAL MUSIC VIDEO - HD [2013] Dalszöveg a leírásban! Herceg Dávid: https://www.facebook.com/pages/Herceg-D%C3%A1vid-hivatalos-oldala/488759601176602?ref=hl Zenei Producer : Pacsai Márk Dalszövegíró: Batka Ignác „IGNI" , Herceg Dávid , Horváth Gusztáv Zeneszerző: Batka Ignác , Herceg Dávid, Csonka Andreas, Pacsai Márk Vokál : Batka Ignác, Herceg Dávid , Csonka Andreas , Rácz Renáta Rendező: Németh Kobe Dániel (imagiCORE / VoiceMaps Management) Operatőr: Németh Károly Kesneme (imagiCORE) Vágó: Németh Károly Kesneme, Németh Kobe Dániel (imagiCORE) Colorist: Németh Károly Kesneme (imagiCORE) Forgatókönyv/treatment: Németh Kobe Dániel Fodrász: Jenes Bence https://www.facebook.com/SchlittHairSalon Továbbá ezer köszönet minden kedves barátomnak, kollégámnak, és ismerősömnek, aki segített a klip megvalósulásában! Külön köszönet testvéremnek Herceg Zoltánnak! Dalszöveg: Kihalt a város, fekszem az ágyon, harcolnék, de nincs miért. Most már belátom, nincs mit megbánnom. Mennem kell, mennem kell. Egyedül (egyedül), egyedül (egyedül). Így a szívem túl keserű. Még a viharban állok, valakit várok. Hinnem kell. Törd meg a csendet. Ez egy különös képlet, lassan megértem. Őrizd a lelkem, arra kérlek. (Ohhhhhhh) Szerelem, szerelem, kutatom keresem, mond hol bujkálsz? Szerelem, szerelem, jéghideg tereken, szívem téged vár. Szívem téged vár, oh oh oh oh é oh. Vár oh oh oh oh é oh. Elhagyott házban, börtönbe zárva, elfutnék, úgy elszöknék. Magasba nézek, kérlek most ments meg, Vigyél el, vigyél el. Egyedül (egyedül), egyedül (egyedül). Így a szívem túl keserű. Még a viharban állok, valakit várok. Hinnem kell. Törd meg a csendet. Ez egy különös képlet, lassan megértem. Őrizd a lelkem, arra kérlek. (Ohhhhhhh) Szerelem, szerelem, kutatom keresem, mond hol bujkálsz? Szerelem, szerelem, jéghideg tereken, szívem téged vár. Szívem téged vár, oh oh oh oh é oh. Vár oh oh oh oh é oh.