[HD] 746 METROPOL EN indul Berlin Hauptbahnhofra Budapest-Keleti pályaudvarról letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: [HD] 746 METROPOL EN indul Berlin Hauptbahnhofra Budapest-Keleti pályaudvarról

[HD] 746 METROPOL EN indul Berlin Hauptbahnhofra Budapest-Keleti pályaudvarról - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a [HD] 746 METROPOL EN indul Berlin Hauptbahnhofra Budapest-Keleti pályaudvarról videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A [HD] 746 METROPOL EN indul Berlin Hauptbahnhofra Budapest-Keleti pályaudvarról letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Metropol EuroNight vonat indul Pozsony, Prága, Drezda útirányon át, Berlin Hbf-ra, Budapest-Keleti pályaudvarról a ČD 380 006-7-es Škoda 109E mozdonyával. A vonat Berlin Hbf-ig csak Vác, Štúrovo (Párkány), Nové Zámky (Érsekújvár), Bratislava hl. st. (Pozsony), Kuty (Jókút), Břeclav, Brno Dolní Nádraží, Pardubice hl. n., Praha hl. n. (Prága), Praha-Holesovice, Usti Nad Labem hl. n., Decin hl. n., Dresden Hbf (Drezda) és Berlin Südkreuz állomásokon áll meg. A videó 2017. 06. 12-én készült.