A Nagy Ho-Ho-Ho Horgász : Pénzügyi válság különszám letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: A Nagy Ho-Ho-Ho Horgász : Pénzügyi válság különszám

A Nagy Ho-Ho-Ho Horgász : Pénzügyi válság különszám - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a A Nagy Ho-Ho-Ho Horgász : Pénzügyi válság különszám videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A A Nagy Ho-Ho-Ho Horgász : Pénzügyi válság különszám letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: A nagy tőkepiaci válságra való tekintettel a Nagy Ho Ho Horgász egy percre ismét visszatér a képernyőre... Írta, rendezte és előadta: Dandog Szövegek: http://www.dandog.hu/nagy-ho-ho-ho-horgasz-penzugyi-valsag-kulonszam.html Nagy itt a gáz, ugye komám, Sok pénzintézet szarul áll. A bankok mentén kígyózó sor áll, Több pénz lesz már a párnákban tollnál. Lássam inkább, hogy áll a portfolio-ho-ho! Hát ez megint csak oh-oh-oh-oh! Van itt papír, és egy-két dolog, Mi névértéken sem forog. Mind jól megvetted, azt hitted jól jársz, Hát jól nézd meg, most a BUX index hol jár! Városbéli jelzálogeladások, Ettől tört ki a frász. Fületek nyissátok gyorsan, shortoljátok, * Amit csak láttok, shortoljátok, Amit csak láttok, shortoljátok, Különben pórul jársz! * tőzsdeszótár: Maga a kifejezés -shortolás- a Short Selling magyarosított változata. Ennek lényege, hogy a befektető elad olyan részvényeket, melyek nincsenek a birtokában, azzal a szándékkal, hogy majd később olcsóbban visszaveszi azokat. Ezáltal zuhanó árfolyamok mellett profitot könyvelhet el.