Az átlagember lehetőségei az illuminati piramis aljában letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Az átlagember lehetőségei az illuminati piramis aljában

Az átlagember lehetőségei az illuminati piramis aljában - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Az átlagember lehetőségei az illuminati piramis aljában videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Az átlagember lehetőségei az illuminati piramis aljában letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: A világot irányító, gonoszságban élő emberek bennünket, átlagembereket kizárólag egy darab húsnak tekintenek - vagy még annyira sem tartanak. Hazugságokkal és gonoszsággal, felbérelt, kiképzett illuzionistákkal, függőségekkel tartanak bennünket sakkban. Aki nem csak vergődni akar, az automatikusan elindul a rendszerben felfelé, így egyre közelebb kerül annak urához, Luciferhez... Álljunk ellen ennek a vonzásnak, vállaljuk, amit Megváltónk is vállalt, mert ez az a bizonyos sokat emlegetett keskeny ösvény, ami Istenhez visz, az örökké való életre őbenne.