Gryllus Vilmos: Traktor (gyerekdal) letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Gryllus Vilmos: Traktor (gyerekdal)

Gryllus Vilmos: Traktor (gyerekdal) - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Gryllus Vilmos: Traktor (gyerekdal) videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Gryllus Vilmos: Traktor (gyerekdal) letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: A szántók és földek zörgő-börgő óriása - Gryllus Vilmos: Dalok 3. című lemezéről (Biciklizős lemez) Saját versét megzenésítette: Gryllus Vilmos "Egy szép nyári reggelen biciklizni indultunk, én és a 2 éves kislányom. Ahogy mentünk, ő egyszer hátranézett, és azt mondta: Papa, énekelj! És én énekeltem, ahogy eszembe jutott: 'Bicikli, bicikli, de forog a bicikli...' Így kezdődött, aztán ez lett a vége, ez a lemez, a 'biciklizős'." (Gryllus Vilmos) énekelnek: Gryllus Vilmos, Gryllus Alma, Lajhó Dorka és a Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskola tanulói zenélnek: Gryllus Vilmos (gitár, cselló, mandolin, mandola, csarangó, stb.), Sárközy Gergely (zergekürtök, violák, gitár), Gryllus Dániel (furulyák, pánsíp, klarinét), Varga Zoltán (marimba, harangjáték, ritmushangszerek), Berta Bea (oboa), Balogh Sándor (harsona), Pál István Szalonna (hegedű) Hova megy a traktor, miért zötyörög? Hova megy a traktor, miért zötyörög? Szántani indul a szántóföldre, eke van rajta, az zötyörög. Szántani indul a szántóföldre, eke van rajta, az zötyörög. Miért pöfög úgy és miért dübörög? Miért pöfög úgy és miért dübörög? Dolgozik benne az óriás motor és fordul az ékszíj, az dübörög. Dolgozik benne az óriás motor és fordul az ékszíj, az dübörög. Hova megy a traktor, miért zötyörög? Miért pöfög úgy és miért dübörög? Szántani indul a szántóföldre, eke van rajta, az zötyörög. No meg dolgozik benne az óriás motor és fordul az ékszíj, az dübörög.