Kovács Patrícia: Egyértelmű volt, hogy Tomi az, akit keres ez a csapat - tv2.hu/mokka letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Kovács Patrícia: Egyértelmű volt, hogy Tomi az, akit keres ez a csapat - tv2.hu/mokka

Kovács Patrícia: Egyértelmű volt, hogy Tomi az, akit keres ez a csapat - tv2.hu/mokka - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Kovács Patrícia: Egyértelmű volt, hogy Tomi az, akit keres ez a csapat - tv2.hu/mokka videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Kovács Patrícia: Egyértelmű volt, hogy Tomi az, akit keres ez a csapat - tv2.hu/mokka letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: A Korhatáros szerelem női főszereplője elárulta, hogy sok színészt „fogyasztott el” a castingok alatt, mire megtalálták Kovács Tamást, viszont amikor ő bejött, azonnal tudták, hogy megvan, ki formálja majd meg Dávid karakterét. Kiderült, hogy Tamás milyen nehézségekbe ütközött, mikor a forgatás kedvéért mixerkedni tanult, valamint az is, hogy milyen kemény tempóban folytak a munkálatok a felvételekkor.