Szabad-Európa: Recseg-ropog az EU, és nincs válasz a migránskrízisre letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Szabad-Európa: Recseg-ropog az EU, és nincs válasz a migránskrízisre

Szabad-Európa: Recseg-ropog az EU, és nincs válasz a migránskrízisre - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Szabad-Európa: Recseg-ropog az EU, és nincs válasz a migránskrízisre videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Szabad-Európa: Recseg-ropog az EU, és nincs válasz a migránskrízisre letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Eurómilliárdokba kerül a migránsválság, melyre egyes német tényfeltáró beszámolók szerint már iparág is épült. Az Európai Unió eközben recseg, ropog, hathatós válasz továbbra sincs a menekültkrízisre. A közösség számára a terrorizmussal szembeni állandó küzdelem kihívást jelent. Vendég: Szakács András, a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője és Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet ügyvezetője.