Görbicz Tamás - Mindenki azt kapja, amit érdemel? letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Görbicz Tamás - Mindenki azt kapja, amit érdemel?

Görbicz Tamás - Mindenki azt kapja, amit érdemel? - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Görbicz Tamás - Mindenki azt kapja, amit érdemel? videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Görbicz Tamás - Mindenki azt kapja, amit érdemel? letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Elsőre igazságosnak hangzik, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel. Azonban az, ami elsőre igazságosnak hangzik, valójában az egyik legtestiesebb indulatunk elleplezésére szolgál. Miért nem a legbűnösebbekre omlik rá Siloám tornya? Miért éri rossz az igazakat is, és miért virágzanak a bűnösök? Mit válaszolt Jób azoknak, akik bizonygatták neki, hogy megérdemli a sorsát? S mindez hogyan függ össze az örök ítélettel? Ezekre a kérdésekre ad válaszokat ez az üzenet. A Budapesti Autonóm Gyülekezetben készült további felvételek, és a Gyülekezettel kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon a www.bpa.hu-n.