Gryllus Vilmos: Fehér karácsony (gyerekdal) letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Gryllus Vilmos: Fehér karácsony (gyerekdal)

Gryllus Vilmos: Fehér karácsony (gyerekdal) - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Gryllus Vilmos: Fehér karácsony (gyerekdal) videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Gryllus Vilmos: Fehér karácsony (gyerekdal) letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Karácsonyi hangulatban - Gryllus Vilmos: Dalok 1. című lemezéről Saját versét megzenésítette: Gryllus Vilmos "Ezeket a dalokat óvodás és kisiskolás gyerekeknek írtam. Nem csak azért, hogy hallgassák, hanem azért is, hogy énekeljék őket." énekelnek: Gryllus Vilmos, Sárközy Fanni, Gryllus Ábris, Molnár Fanni, Lehotczky Zita, Mogyorósi Kati és az Aelia Sabina zeneiskola pár tanulója zenélnek: Gryllus Vilmos (gitár, cselló, mandola, ritmushangszerek), Sárközy Gergely (gamba, hegedű, lant, zergekürt, szintetizátor), Gryllus Dániel (furulya, duda, klarinét, pánsíp). Fehér karácsony, hóban mosdasz, Ünnepi tisztán nálunk alhatsz. Fekete karácsony, sáros a lábad, Nálunk mégis vetve az ágyad.