Goore: "Aktívnak kell lenni, csinálni kell....!" letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Goore: "Aktívnak kell lenni, csinálni kell....!"

Goore: "Aktívnak kell lenni, csinálni kell....!" - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Goore: "Aktívnak kell lenni, csinálni kell....!" videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Goore: "Aktívnak kell lenni, csinálni kell....!" letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Facebook: https://www.facebook.com/SMTrendTalk/ Vendég: https://www.facebook.com/goore.hu/ "Nem az az elsődleges szempont, hogy mennyi pénz jön be, hanem ha megszólal a beat, akkor bólogat-e a fejed!" Music by: ❗Goore X Jolly - Bulizik a város (Official Music Video)❗ https://www.youtube.com/watch?v=XGe4pj_dnK0 Goore - Csak egyszer (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=lZT_Q5z86Co Goore - Féltékenység (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=vTou9Mrvegg Producer: Lagy László https://www.facebook.com/nagylaszloofficial/ Riporter: Adam https://www.facebook.com/adamboyofficial/ Operatőr: Démi Balázs​ https://www.facebook.com/demifilm/ , Temlin János Rendező, vágó: Kadas​ Istvan Bekérdezünk, rákérdezünk, megkérdezzük kíváncsiak vagyunk minden pletykára, hírre, bulvárra vagyis minden ami trendi! Interjúk sztárokkal, művészekkel, közéleti szereplőkkel.