KINCSEM (12E) - A LEGNÉZETTEBB MAGYAR FILM letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: KINCSEM (12E) - A LEGNÉZETTEBB MAGYAR FILM

KINCSEM (12E) - A LEGNÉZETTEBB MAGYAR FILM - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a KINCSEM (12E) - A LEGNÉZETTEBB MAGYAR FILM videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A KINCSEM (12E) - A LEGNÉZETTEBB MAGYAR FILM letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Herendi Gábor (Valami Amerika, Magyar Vándor) Kincsem című új, nagyszabású romantikus kalandfilmje. A filmről: Mi édesebb? A szerelem vagy a bosszú? Ez a kettősség határozza meg Blaskovich Ernő életútját. Ernő 13 évesen szemtanúja, ahogy Von Oettingen osztrák báró lelövi apját az 1848-as szabadságharc utáni megtorlásban. A báró Blaskovichék családi vagyonát is megkapja szolgálataiért. 25 évvel később a felnőtt, vagyonától megfosztott Blaskovichnak egyetlen célja a bosszú, csakhogy a kiegyezés a békét hozta el az Osztrák – Magyar monarchiában. Így Blaskovichnak egyetlen lehetősége maradt a bosszúra, Von Oettingen mindig győztes versenylovát legyőzni nemes küzdelemben. A versengés elfajul és a hatalmi harc országos üggyé válik. Blaskovich megtalálja a legyőzhetetlen Kincsemet, de megtalálja a szerelmet is, méghozzá az apja gyilkosának leánya, Klára von Oettingen személyében. A dilemma adott, mi a fontosabb a bosszú vagy a szerelem. A film fordulatos történetben meséli el Blaskovich Ernő, Kincsem gazdájának történetét. Hollywoodi látványvilág, drámai fordulatok és vagány humor jellemzi filmet.