Időjárás Módosítás És Az Új Világrendet Irányító Elit letöltés


Kattints a videó letöltés gombra, majd válaszd ki a minőséget a videó letöltéséhez!

videó letöltés

Kattints a zene letöltés gombra, majd válaszd ki a zene minőségét az mp3 letöltéséhez

zene letöltés

Hasonló videók

Youtube letöltés

Videó címe: Időjárás Módosítás És Az Új Világrendet Irányító Elit

Időjárás Módosítás És Az Új Világrendet Irányító Elit - letöltése gyorsan és egyszerűen akár okostelefonra is egyenesen a youtube videó megosztóról mp3 és mp4 formátumban is. A video megtekinthető online vagy letöltéssel

A videókat nem tárolja a szerver semmilyen formában, ahogyan a Időjárás Módosítás És Az Új Világrendet Irányító Elit videót sem a szerverünkről tudja letölteni, hanem egyenesen a youtube szerverére irányítjuk a letöltéshez. A videókat normál és HD felbontásban tudjuk letölteni attól függően, hogy milyen minőségben töltötték fel a youtube-ra. A Időjárás Módosítás És Az Új Világrendet Irányító Elit letöltése MP3 formátumban is lehetséges, az mp3 formátumot sem tárolja a szerverünk hanem weboldalunk segítségével konvertálódik át ebbe a formátumba. A letöltéseket nem moderáljuk így felelősséget sem tudunk vállalni a letöltött tartalomért, sem minőségileg sem jogilag. A videók letöltése mobil készülékekre egyszerű,kivéve az apple vagyis IOS készülékekre, mivel ezek a készülékek nem engedik a fájlok internetről való letöltését, így az Apple készülékekre a videókat a számítógépünkre majd az iTunes segítségével tölthetjük fel készülékünkre. A videók és audió fájlok letöltése program nélkül egyszerűen pár kattintással lehetséges. Ha tetszik a weboldal mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is.

Videó leírása: Az Alábbi Linken Megtalálod Az Új Info Bubble Csatornát! Kövesd Mindkettőt! https://www.youtube.com/channel/UC70yg3wKK-LE0nZ2_PQR7Fw - Amennyiben Tetszett A Videó Kérlek Segíts Terjeszteni, Kattints A LIKE Gombra És Oszd Meg Ahol Csak Tudod! INFO BUBBLE on FACEBOOK: https://www.facebook.com/infobubble YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCSGVfq4tilJlFpPufrMpwPw TWITTER: https://twitter.com/Info_Bubble GOOGLE+: https://plus.google.com/u/1/ GOOGLE+: https://plus.google.com/u/0/ - Amennyiben Esetleg Támogatni Szeretnéd A Munkánkat, PAYPAL-on Keresztül Egyszerűen Megteheted / In Case You''d Like To Support Our Efforts You Can Simply Do It Via PAYPAL: FURNACEOFIRON@GMAIL.COM SHALOM ÉS HALLELUYAH! Példabeszédek 19:27-29Hungarian Károli (KAR) 27 Szünjél meg, fiam, hallgatni az olyan tanítást, [mely téged arra visz], hogy a bölcseségnek igéjétõl eltévedj. 28 A semmirevaló bizonyság csúfolja a törvényt; ELOHIMtelenek szája elnyeli a gonoszságot. 29 A csúfolóknak készíttettek a büntetések, és az ütések a bolondok hátának. Példabeszédek 17:23Hungarian Károli (KAR) 23 A kebelbõl [kivett] ajándékot ELOHIMtelen elveszi, a törvény útának elfordítására. Zsoltárok 119:30-36Hungarian Károli (KAR) 30 Az igazság útját választottam; a te ítéleteid forognak elõttem. 31 Ragaszkodom a te bizonyságaidhoz; YAHUAH, ne hagyj megszégyenülni! 32 A te parancsolataidnak útján járok, ha megvigasztalod az én szívemet! 33 Taníts meg a te rendeléseidnek útjára, hogy megõrizzem azt mindvégig. 34 Oktass, hogy megõrizzem a te törvényedet, és megtartsam azt teljes szívembõl. 35 Vezérelj a te parancsolataidnak útján, mert gyönyörködöm abban. 36 Hajtsd szívemet a te bizonyságaidhoz, és ne a telhetetlenségre. Zsoltárok 32Hungarian Károli (KAR) 32 Dávid tanítása. Boldog az, a kinek hamissága megbocsáttatott, vétke elfedeztetett. 2 Boldog ember az, a kinek YAHUAH bûnt nem tulajdonít, és lelkében csalárdság nincsen. 2 Krónika 20:7Hungarian Károli (KAR) 7 Oh mi Hatalmasságunk! nem te ûzéd-é ki e földnek lakóit a te néped az Izráel elõtt, és nem te adád-é azt Ábrahámnak, a te barátod magvának mindörökké? Jakab 2:22-24Hungarian Károli (KAR) 22 Látod, hogy a hit együtt munkálkodott az õ cselekedeteivel, és a cselekedetekbõl lett teljessé a hit; 23 És beteljesedett az Írás, a mely ezt mondja: Hitt pedig Ábrahám ELOHIMnek, és tulajdoníttatott néki igazságul, és ELOHIM barátjának neveztetett. 24 Látjátok tehát, hogy cselekedetekbõl igazul meg az ember, és nem csupán hitbõl.